Αλουμινιοτεχνική

Αλουμινιοτεχνική - Λουίζης Ριανκούρ 61, Αμπελόκηποι, 2155501398
Αλουμινιοτεχνική – Λουίζης Ριανκούρ 61, Αμπελόκηποι, 2155501398

www.alouminiotechniki.gr

Η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΤΕΧΝΙΚΗ είναι το δημιούργημα του Μάνου Σπηλιόπουλου που μετά από 3 δεκαετίες εξειδίκευσης στο χώρο του αλουμινίου, έχοντας θητεύσει και συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία της δικής του εταιρείας.
Σήμερα, η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΤΕΧΝΙΚΗ είναι μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στον κλάδο του αλουμινίου, ενώ χάρη στις ισχυρές συνεργασίες της με προμηθευτές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, είναι σε θέση να σας παρέχει ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις για την ανακαίνιση του γραφείου, του καταστήματος σας αλλά και της κατοικίας σας.
Ακόμη η εταιρεία, μπορεί να αναλάβει κατασκευές inox, βιτρίνες αλλά και να συμμετάσχει στην υλοποίηση έργων πράσινης ενέργειας μέσω της τοποθέτησης βάσεων αλουμινίου σε πάνελ και φωτοβολταϊκά.
Εκτός όμως από εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, στην ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΤΕΧΝΙΚΗ θα βρείτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη, αφού στόχος μας είναι η συνεχής σας υποστήριξη σε ότι χρειαστείτε.
Σε εμάς θα βρείτε την αρίστη σχέση ποιότητας – τιμής, ποικιλία και πληρότητα, απλότητα στην κατασκευή, ευκολία στην τοποθέτηση και τέλος και σημαντικότερο αμεσότητα και αξιοπιστία.
Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας, οι πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας αλλά και το και το μεράκι για ένα όμορφο αποτέλεσμα! Η καλύτερη εγγύηση για την ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΤΕΧΝΙΚΗ είναι οι ίδιοι οι πελάτες της.

Προσφέρουμε στο χώρο σας μια δωρεάν επίσκεψη για μια πρώτη μελέτη αλλά και μια άμεση επαφή με τον πελάτη!!!